Резніков про атаку РФ на Харків: Воюють з мирними людьми, як останні боягузи. Їх чекає трибунал

Російські окупанти уже не можуть приховувати, що у них агонія

Редактор стрічки новин
Резніков про атаку РФ на Харків: Воюють…
Фото: Міноборони

Варварські обстріли житлових кварталів українських міст – це свідчення того, що росіяни уже нездатні воювати з озброєними українцями

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"122 години опору. На п’яту добу інтервенції російські окупанти виявилися неспроможні приховувати, що в них починається агонія. Варварські обстріли ракетами та РСЗВ мирних міст – це свідчення, що вони нездатні більше воювати з озброєними українцями. Тільки з мирними, як останні боягузи.

Це воєнний злочин. Його безпосередні виконавці та організатори приречені решту свого існування носити тавро вбивць і ховатися. Їх чекає трибунал", – зазначив Резніков.

Він також висловив думку, що буде справедливо, якщо спеціальний міжнародний трибунал буде створено у Харкові.

"До речі, саме у Харкові у 1943 році відбувся перший процес, внаслідок якого нацистів було засуджено за воєнні злочини. Тепер "Харківський трибунал" має винести вирок кремлівським послідовникам Гітлера, які вже його "перевершили", - додав міністр.

Глава Міноборони також повідомив, що завдяки героїзму наших захисників і захисниць відкриваються нові фронти, де ворог зазнає втрат.

"Хочу відзначити наших хлопців та дівчат на сході. Вони стали нездоланим бар’єром для ворога, це його страшенно деморалізує", - наголосив він.

Резніков також нагадав, що на економічному фронті Росія вже зазнала нищівних руйнувань. Російська валюта перетворюється на звичайний папір. Є перша заборона на експорт російської нафти.  До знищення армії окупантів долучилась міжнародна ІТ-спільнота. Збільшуються поставки зброї та усього необхідного з Європи. Навіть українські школярі перейшли у наступ на кіберфронті.

"Сотні тисяч людей в Росії вже дізналися, що влада їм бреше. Що немає ніякої "спецоперації". Є звичайна загарбницька війна. На якій загинули тисячі росіян. Опір війні всередині самої Росії зростає з кожною годиною. У ці дні українці демонструють росіянам, чим відрізняються вільні люди від рабів, Громадяни від поневолених тираном. Ті, хто роками захоплювався оскаженілим маніяком, тепер приречені на десятиліття спокути", - написав міністр. 

Олексій Резніков про ситуацію в Україні 1 березня 2022

Нагадаємо, раніше у Генштабі ЗСУ повідомили, що стійка оборона наших військ стрімко знижує моральний дух противника та його волю до перемоги. Зафіксовано випадки дезертирства та добровільної здачі в полон цілими підрозділами.

Також раніше стало відомо, що прокурор Міжнародного кримінального суду в Гаазі Карім Хан оголосив, що розпочне розслідування ймовірних воєнних злочинів та злочинів проти людяності в Україні

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme