Резніков про ситуацію в Україні: Найбільш боєздатні частини ворога отримали по зубах

Україна продовжує давати відсіч ворогу

Редактор стрічки новин
Резніков про ситуацію в Україні: Найбіль…
Фото: Міноборони

Росія зазнає великих втрат у війні проти України, як у озброєннях та техніці, так і в особовому складі.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook міністр оборони Олексій Резніков, передає Depo.ua.

"Російські окупанти не змогли знищити нас, вони не змогли зламати нас. І не зможуть! Збройні сили України, тероборона, кожен доброволець, кожен громадянин України продовжує захищати нашу країну, наші життя", - написав він.

Резніков також зазначив, що Україна перевела економіку країни на військові рейки.

"Заводи та фабрики продовжують роботу, виконують військове замовлення, ремонтують техніку, перетворюють військові трофеї на зброю. Щоб боротись країна повинна працювати, кожен на своєму місці. Якщо ви вимушені були евакуюватись – знайдіть роботу на новому місці – ваша допомога потрібна всюди", - йдеться у повідомленні.

Міністр також зазначив, що ситуація на позиціях контрольована, але визнав, що Україна також зазнає втрат серед військових.

"Але кожне ім‘я, кожен наш Герой не буде забутим. Так як і не буде забутий кожен вбивця. Ми розуміємо цінність життя і цінність свободи. Життя кожного українця - безцінне! На визначених напрямках наші воїни переходять у контратаки, ворог втрачає десятки одиниць техніки, просто кидає її та втікає. Тим самим поповнюючи наш "парк" техніки. Ворог згине від своєї ж зброї", - наголосив він.

Резніков наголосив, що Кремль поки не хоче прийняти і визнати свого фіаско. Але цей час вже близько.

"Невдоволення і деморалізація серед окупаційних військ посилюється. До них приходить прозріння, як і до деяких російських олігархів. Все більше випадків небажання воювати", - зазначив міністр.

Він також додав, що ворог продовжує нести суттєві втрати.

"Знищено майже 90 літаків та гелікоптерів. Їх збивають ППО, морська піхота, наші кіборги по всій країні. Кількох ворожих пілотів взяли в полон – це важливі свідки на майбутньому військовому трибуналі. Поки хтось боїться закривати небо на Україною – наша армія робить свою справу та знищує ворога.

Найбільш боєздатні частини ворога отримали по зубах: у Києві та Харкові  ворог був зупинений. В Миколаєві відкинутий. Одеса – наш стратегічний резерв. Поповнення сил противника буде все більше ускладнюватись, якість поповнення буде ще гіршою", - йдеться у дописі.

За словами Резнікова, Кремль остаточно відкинув спроби приховувати свої наміри – вони прийшли нищити нашу країну, нищити наш народ. Він наголосив, що у них нічого не вийде.

"Вони ведуть війну з жінками та дітьми. Вони не перемогли воїнів, які захищають Харків – вони почали воювати з Харківським університетом. Росіяни - звичайні терористи. А терористи будуть знищені.

Ворог чинить опір, але ми робимо все можливе, щоб забезпечити гуманітарні коридори, вивести наших людей з під обстрілів, забезпечити підвіз гуманітарної допомоги. Ми нікого не кинемо і дуже скоро повернемось", - наголосив міністр.

Він також дорікнув Заходу, який не наважується закрити небо над Україною.

"Сьогодні Україна продовжує стояти на захисті свободи всього світу: українські діти і жінки рятують ваших дітей і жінок ціною власного життя, поки ви вагаєтеся закривати небо. Наші чоловіки рятують ваших ціною свого життя. Поки ви боїтеся закривати небо. Ми давно перестали боятися штучно створеного образу "вєлікой росії". І весь світ має перестати!

Ми боремося з усіх сил. Перемога близько! Перемога, як і правда, за нами", – написав Резніков. 

Резніков про ситуацію в Україні 6 березняСитуація в україні 6 березня 2022

Нагадаємо, раніше у Генштабі ЗСУ оприлюднили оперативну інформацію про ситуацію в Україні станом на ранок 6 березня. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme