Резніков закликав українців готуватися до оборони держави

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що громадяни повинні обміркувати, як вони можуть приєднатися до оборони держави

Журналіст стрічки новин
Резніков закликав українців готуватися д…
Фото: Офіс президента

Він зазначив, що є окремі резерви бойових частин ЗСУ. Найближчим часом розпочнеться системне інформування громадян, які бажають служити в Силах територіальної оборони або резерві, про алгоритм дій.

Як пише Depo.ua, про це йдеться у колонці глави Міноборони на "УП".

"По-друге, я закликаю громадян зважити, у який спосіб ви готові долучитися до оборони держави. Як я зазначив, є окремі резерви бойових частин ЗСУ. Формуючи резерв ТрО (тероборони, – ред.), ми повинні одночасно наповнювати та підвищуватися якість резерву інших компонентів Збройних Сил. Ви маєте вибір", — написав він.

Глава Міноборони також розповів, що його відомство зіткнулося з проблемами під час розгортання системи національного спротиву.

"Десь співробітники центрів комплектації ще не розібралися, як діяти. Ми їх швидко навчимо. Зараз ми працюємо над максимальним спрощенням процедур, їх цифровізацією, щоб не було потрібно збирати зайві папірці. Наперед хочу вибачитись перед тими, хто стикнувся з якимись недоліками. Прошу ставитись з розумінням і закликаю сприймати їх не як проблеми, а як завдання.", — зазначив Резніков.

Зазначимо, що сьогодні "Слуги народу" проведуть засідання фракції. На нього запросили міністра оборони Олексія Резнікова, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та командувача Сил тероборони Юрія Галушкіна.

Нагадаємо, командувач Операції Об'єднаних сил, генерал-лейтенант Олександр Павлюк назвав ймовірну дату, коли РФ може напасти на Україну. За словами Павлюка, вторгнення Росії в Україну може відбутися вже 20 лютого. Саме в цей день у Китаї, на підтримку якого розраховує президент РФ Володимир Путін, закінчуються зимові Олімпійські ігри.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme