Резнікова вивели з української делегації ТКГ: Кого Зеленський призначив натомість

Президент України Володимир Зеленський вивів зі складу української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) міністра оборони Олексія Резнікова

Журналіст відділу новин
Резнікова вивели з української делегації…
Фото: Facebook Олексія Резнікова

Виконувати його обов'язки призначений голова комітету Верховної Ради з правової політики Андрій Костін.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу президента.

"Вивести зі складу делегації України для участі в Тристоронній контактній групі Олексія Резнікова, звільнивши його від виконання обов'язків першого заступника глави делегації", – йдеться в указі президента.

Цим же указом Зеленський призначив представника України в політичній підгрупі ТКГ, голову парламентського комітету з правової політики Костіна виконуючим обов'язки першого заступника глави української делегації.

Уточнюється, що цей указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, для повернення Криму та Донбасу Резніков планує підвищувати обороноздатність країни. Він пояснив, що Росія – такий противник, якого можна зупиняти, тільки якщо давати відсіч.

Довідка: Раніше стало відомо, що нардеп від "слуг" Ірина Верещук "заходить" на посаду міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій замість Олексія Резнікова.

3 листопада нардепи звільнили главу МінТОТ Резнікова.

4 листопада його було призначено міністром оборони України.

Натомість Верещук призначили віце-прем'єр-міністром – міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Після призначення Верещук в уряд, спікер Ради Руслан Стефанчук оголосив про дострокове припинення її повноважень як народного депутата України. Це рішення підтримали 318 нардепів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme