UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Рф може влаштувати провокацію на своїй території за "чеченським сценарієм", – Генштаб ЗСУ

Росія може вдатися до так званого "чеченського сценарію", влаштувавши провокацію на своїй території 

Редактор стрічки новин
Рф може влаштувати провокацію на своїй т…
Фото: Генштаб ЗСУ

Генеральний штаб Збройних сил України не виключає, що військово-політичне керівництво російської федерації може вдатись до провокацій на своїй території, щоб ввести воєнний стан та оголосити тотальну мобілізацію.

 

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України, передає Depo.ua.

 

У Генштабі зазначили, виходячи з того, що ворогу завдано великих втрат в особовому складі, існує ймовірність, що військово-політичним керівництвом російської федерації буде прийнято рішення внесення змін до існуючого законодавства та розпочато відкриту мобілізацію для продовження затяжної, виснажливої війни.

 

"З метою виправдання таких дій не виключається здійснення низки провокацій на території російської федерації із загибеллю мирного населення, як це було зроблено перед початком другої чеченської кампанії. Це надасть можливість провладній верхівці ухвалити рішення щодо оголошення воєнного стану та тотальної мобілізації громадян", - наголосили в Генштабі.

 

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський зазначив у відеозверненні, що тактика російських військ в Україні призводить до погіршення ситуації в самій рф, тому переговори про мир та безпеку - єдиний шанс москви зменшити шкоду від власних помилок.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme