Рідні баба з дідом вбили неповнолітню онуку через джинси: Подробиці 

У селищі Савреджи Харг (штат Уттар-Прадеш, Індія) 17-річну Неху Пасван рідні забили палицями до смерті через те, що дівчина не погодилася відмовитися від джинсів

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Рідні баба з дідом вбили неповнолітню он…
Фото: Рixabay

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на ВВС Україна

Розправа над дівчиною почалася зі сварки. Дідусь та бабуся Неху вимагали від онуки, щоб вона зняла джинси та більше не носила їх. 

"Джинси створені для того, щоб їх носити. І я їх буду носити", – сказала дівчина. 

У відповідь на ці слова дід, баба та дядько почали бити підлітка палицями. Їх не зупинило навіть те, що дівчина впала на землю та знепритомніла.

Матір дівчинки – Шакунтала Пасван – домоглася, щоб рідні викликали авторікшу та відвезли  Неху до лікарні. Однак, родичі не дозволили матері супроводжувати доньку до шпиталю. 

Коли ж жінка звернулася до медзакладу, аби дізнатися про стан дочки, лікарі розвели руками. Така пацієнтка до них не надходила. Шакунтала Пасван почала самотужки шукати дочку й знайшла її повішеною на мосту через річку Гандак.

Місцева поліція одразу відкрила кримінальне провадження. У смерті дівчини підозрюють майже всю її родину. Це –  десять чоловіків і жінок. Серед них – баба, дід, дядько, тітка, двоюрідні брати та сестри Неху, а також водій автівки.

Літнє подружжя, дядька вбитої, а також водія вже заарештували. Інших причетних до вбивства неповнолітньої розшукує поліція.

Натомість батько дізнався про смерть дочки лише через кілька днів після її вбивства. Чоловік працював на будівництві в іншому місті.

Нагадаємо, днями на Харківщині суд оголосив вирок чоловіку, який 32 рази вдарив ножем дитину на кладовищі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme