UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Рокер Bon Jovi підтримав Україну

Легендарний американський рок-гурт Bon Jovi підтримав український народ у боротьбі проти російської агресії
 

Журналіст відділу новин
Рокер Bon Jovi підтримав Україну…
Фото: Bon Jovi

Bon Jovi розмістив відео, на якому одеські волонтери вантажать мішки з піском під найвідомішу пісню гурту "It's my life".

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на заяву Bon Jovi у Twitter.

"Це для тих, хто відстоював своє. Одеса, Україна", – йдеться у дописі з хештегом #SlavaUkraini.

Раніше американські актори Ештон Кутчер та Міла Куніс зібрали понад 35 млн доларів на гуманітарну допомогу Україні. Також актор Леонардо ді Капріо пожертвував на потреби Збройних сил України 10 мільйонів доларів. Інші зірки Голлівуду також висловили підтримку на адресу України.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Через бойові дії домівки покинули мільйони українців. Частина виїхала за кордон, тоді як інші знайшли тимчасовий прихисток у містах Західної України.

Більшість світових компаній і брендів аішли з російського ринку через небажання мати справу з рашистським режимом Путіна.

Читайте також: 28-й день війни, 23 березня: Звільнені села на Миколаївщині і знищений склад боєприпасів на Луганщині

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme