Росія, щоб приховати втрати в Україні, наказала ховати своїх військових у братських могилах (ДОКУМЕНТ)

Міноборони Росії наказало ховати своїх військових в братських могилах з присвоєнням номера, зокрема на території Білорусі

Редактор стрічки новин
Росія, щоб приховати втрати в Україні, н…
Фото: Міноборони

Це робиться для того, щоб приховати втрати Росії у війні з Україною.

Відповідний документ для "для службового користування", підписаний заступником міністра оборони Росії Олексієм Криворучко, оприлюднений Оперативним командуванням "Північ"  у Facebook, передає Depo.ua.

Як зазначається, документ виданий з метою "протидії... розповсюдженню інформації з української сторони про втрати Збройних сил Російської Федерації через підконтрольний спецслужбам України Telegram-канал "Шукай своїх".

"Вимагаю: Забезпечити з 1 березня 2022 р. прихований вивіз (у нічний час) тіл загиблих військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації до пунктів постійної дислокації та їх поховання у братській могилі (у тому числі в Республіці Білорусь) із присвоєнням номера. У разі неможливості проведення евакуації тіл з 1 березня 2022 р. вжити заходів для їх знищення на місці",  йдеться у документі.

Про братські могили росіянНаказ Росії про знищення тіл загиблих

Як росія приховує втрати у війні з україною

Нагадаємо, за останніми даними, кількість вбитих в Україні росіян перевалила за 10 тисяч. Ці дані приблизні, оскільки підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme