Росія вабить контрактників на війну в Україні зарплатами та можливістю мародерити, - ГУР

Росія намагається поповнити втрати живої сили, обіцяючи контрактникам значні зарплати та можливість мародерити на окупованих територіях

Росія вабить контрактників на війну в Ук…
Pixabay

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міноборони України, пише Depo.ua.

"Після катастрофічних втрат в Україні, для відновлення боєздатності військових частин, російське командування всілякими методами намагається залучити росіян до проходження військової служби за контрактом. Якщо в тимчасово окупованих районах України відбувається примусова мобілізація чоловіків та відправка їх на неминучу смерть, то в центральних регіонах країни-окупанта до служби за контрактом запрошують обіцянками високої зарплатні, соціальних пільг та можливості безкарного грабунку та мародерства", — зазначили у відомстві.

За даними воєнної розвідки, лише в Центральному військовому окрузі РФ за січень – квітень уклали 2861 контракт на проходження військової служби.

"Варто зазначити, що більшість росіян, попри величезну вірогідність загибелі в Україні, спонукають до військової служби їхні батьки та родичі. Ось така загадковість російської душі… та можливість заробити на смерті рідних", — кажуть у ГУР.

Нагадаємо, за інформацією ГУР, Росія проводить масштабну пропагандистську роботу у шпиталях, щоб переконати поранених військових повернутися на війну з Україною.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme