Росія замінувала низку об'єктів у Донецьку з метою подальшого підриву, – ГУР МОУ

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили про мінування російськими спецслужбами низки інфраструктурних об'єктів у тимчасово окупованому Донецьку

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Росія замінувала низку об'єктів у Донець…
Фото: Штаб ООС

Таким чином Росія хоче дестабілізувати ситуацію в ОРДЛО та створити підстави для звинувачення України в терактах.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу ГУР.

"Служба зв'язків з громадськістю ГУР МО України уповноважена заявити, що воєнна розвідка України має інформацію щодо мінування російськими спецслужбами низки об'єктів соціальної інфраструктури в Донецьку з метою їх подальшого підриву", – йдеться у повідомленні.

У розвідці закликали мешканців окупованого Донецька не виходити з домівок та не користуватися громадським транспортом.

Росія замінувала низку об"єктів у Донецьку з метою подальшого підриву, – ГУР МОУУ Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили про мінування російськими спецслужба низки інфраструктурних об"єктів у тимчасово окупованому Донецьку

Зауважимо, напередодні з "Л-ДНР" почали виїжджати місцеві жителі на своїх авто. Причиною стала заява ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна про оголошену евакуацію цивільних з окупованої території на Росію в Ростовську область.

Нагадаємо, що вранці 18 лютого на окупованій Донеччині почали розганяти паніку звісткою, ніби "диверсанти ЗСУ" намагалися підірвати нафтобазу в Оленівці і "Стирол" в Горлівці.

Крім того, в місцевих пабліках розповідали, що на окупований Донбас з'їхалися мало не всі російські пропагандисти й місцеві розуміють, що серед них скоро будуть "жертви української агресії".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme