Росія завезла до Криму уже понад 600 тисяч своїх громадян, – Данілов

Наразі Україні складно дослідити демографічний склад окупованого Криму  
 

Редактор стрічки новин
Росія завезла до Криму уже понад 600 тис…
Фото: Facebook Олексія Данілова

Росія завезла 600 тисяч своїх громадян у тимчасово окупований Крим та створює на півострові плацдарм для впливу у регіоні.

Про такі дані розвідки розповів секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов, передає Depo.ua з посиланням на "Крим.Реалії"

"Там йде повністю зараз переозброєння. Там сьогодні постійно проходять навчання. Щобільше, за даними нашої розвідки, вони завезли вже туди понад 600 тисяч громадян РФ, заселили територію Криму", – сказав Данілов.

Водночас, як зазначається у публікації, дослідити демографічний склад тимчасово окупованого півострова складно. Прокуратура АР Крим разом з експертами розробляють методики, щоб порахувати кількість переселених росіян та тих, хто був змушений залишити півострів.

Нагадаємо, в ніч на 17 грудня Генеральна Асамблея ООН схвалила оновлену та посилену шосту резолюцію "Ситуація з правами людини у тимчасово окупованих Автономній Республіці Крим та м. Севастополь, Україна". Документ прийняли 65 голосами "за", 25 країн проголосували проти і ще 85 - утрималися.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme