Росіяни готуються до штурмів на Запоріжжі, — ОУВ "Таврія"

Окупанти постійно завдають ракетних і авіаційних ударів, атакують дронами

Росіяни готуються до штурмів на Запоріжж…
Ілюстративне фото

Про це розповів в ефірі національного телемарафону речник оперативного угрупування військ "Таврія" Владислав Волошин, пише Depo.ua.

Він зазначив, що наразі ситуація на всій південній частині фронту доволі непроста, хоча там немає такої кількості бойових зіткнень, як на деяких інших напрямках. Росіяни постійно завдають ракетних і авіаційних ударів, атакують дронами.

Однією з найгарячіших ділянок є напрямок від Приютного до Великої Новосілки, а також ділянка поблизу Оріхова та Гуляйполя.

"Окремо я хотів би виділити Херсонський напрямок. У гирлі Дніпра ворог намагається взяти під контроль острови та постійно веде обстріли та завдає ударів по Херсону та прибережних населених пунктах", — додав Волошин.

За його словами, після успіхів в районі Вугледара росіяни перегруповуються та штурмують на інших напрямках, серед яких Приютне — Велика Новосілка. Також — готуються до штурмів поблизу Роботиного на Запоріжжі. Однак, стверджує Волошин, наразі не йдеться про нарощення сил окупантів у кількості, достатній для масштабного наступу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme