UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Росіяни везуть з Білорусі снаряди для вогнеметних систем "Сонцепік" (ФОТО)

У Гомелі на сортувальній станції "Гомель-Непарний" 26 лютого були помічені військові потяги, в яких перевозяться боєприпаси для Збройних сил РФ
 

Журналіст відділу новин
Росіяни везуть з Білорусі снаряди для во…
Фото: РосЗМІ

Мова йде про снаряди для важких вогнеметних систем ТОС-1А "Сонцепік".

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на видання Flagshtok.

Системи ТОС-1А "Сонцепік" призначені для виведення з ладу легкоброньованої техніки, руйнування будівель та споруд об'ємним вибухом, а також знищення живої сили, розташованої на відкритій місцевості та у фортифікаційних спорудах. Знищення відбувається полем високої температури та надлишковим тиском, що створюється при масованому застосуванні некерованих реактивних снарядів у термобаричному та димозапальному спорядженнях.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Станом на ранок 26 лютого українські військові ліквідували понад 3 500 російських окупантів і знищили майже тисячу одиниць російської військової техніки.

Читайте також: В Україні ввели воєнний стан: Що важливо знати усім

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme