Розвідка: Пораненим воякам "ЛНР" діагностують виразку та остеохондроз, щоб не платити компенсацій 

Влада так званої "ЛНР" не виплачує компенсації сім’ям загиблих та поранених в ході війни з Україною

Розвідка: Пораненим воякам "ЛНР" діагнос…
Пораненим "ЛНРівцям" діагностують остеохондроз та виразку щоб не платити компенсацій

Про це повідомляють у ГУР МО України, передає Depo.ua.

За даними української розвідик для того аби не виплачувати компенсації, медичні працівники всіляко спотворюють діагнози пораненим. Після лікування поранень та контузій вояки "ЛНР" отримують виписки в яких зазначено "остеохондроз", "виразка" або інші хвороби, які не передбачають компенсаційних виплат.

"Це викликає гостре відчуття несправедливості з боку місцевого населення "ЛНР" навіть не зважаючи на нарощування пропаганди з боку РФ.
Враховуючи безповоротні втрати 2 армійського корпусу ЗС РФ (саме в ньому служать "мобілізовані" з території "ЛНР"), ситуація щодо підтримки та сприйняття місцевим населенням війни та подальшої мобілізації значно зменшується", - йдеться у повідомленні.

Також відомо, що 16-17 травня в Луганську пройшли стихійні акції протесту дружин та родичів примусово "мобілізованих" на війну проти України. Такі акції зафіксовано поблизу військової прокуратури та військкоматів Луганська та Ровеньок. Основна вимога протестуючих – повернення мобілізованих додому. Загальна кількість учасників близько 700 осіб. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme