Савченко заявила, що не підробляла COVID-сертифікат

Екс-народна депутатка Надія Савченко заявила, що не підробляла COVID-сертифікат, через який її затримали в аеропорті "Бориспіль"

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Савченко заявила, що не підробляла COVID…
Фото: Facebook Надії Савченко

За її словами, ані вона, ані її сестра Віра не підробляли, не замовляли та не купували підробні документи про вакцинацію від коронавірусу.

Водночас Савченко відмовилася відповідати, чи робила щеплення, повідомляє Depo.ua із посиланням на ефір телеканалу "Україна 24".

Вона також заявила, що вакцинація від коронавірусу в Україні є антиконституційною. За словами екс-народної депутатки, український уряд почав "ветеринарну медицину" та "примусову вакцинацію".

Савченко додала, що зараз працівники поліції проводять слідство за справою про підробний COVID-сертифікат. При цьому, на запитання про те, чи мала вона дійсний сертифікат, екс-нардепка заявила, "такого документу не існує".

Своєю чергою сестра Савченко написала у своєму Facebook, що справою про підробний документ "влада хоче відволікти від своїх гріхів".

сестра Савченко написала у своєму Facebook, що справою про підробний документ "влада хоче відволікти від своїх гріхів".

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що в аеропорті "Бориспіль" затримали Надію Савченко з підробленим COVID-сертифікатом. Відомо, що Савченко разом із сестрою намагались використати підроблені сертифікати про вакцинацію для того, щоб потрапити до України. Документи вилучили, триває слідство. Правоохоронці притягують Савченко до відповідальності, відкрито кримінальне провадження. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme