"Секта "слуг": Корнієнко проголосив Зеленського духовним лідером партії

Очільник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що президент Володимир Зеленський є для членів політсили в певному сенсі духовним лідером

Журналіст стрічки новин

Про це він сказав в інтервʼю "Українським новинам", пише Depo.ua.

"Все-таки президент Зеленський для нас — це політичний лідер, духовний лідер, як ми кажемо напів-жартома. Ми об’єдналися навколо важливих ідей, з якими він йшов на вибори, — сказав нардеп.

Корнієнко додав, що Зеленський виступає дуже часто ідеологічним лідером: "Таким певним камертоном, тому що на всі речі пов’язані з проявом старої політики президент краще і швидше всіх нам вказує, радить і серйозно питає".

Водночас глава партії заперечив, що "Слуга народу" — політсила вождистського типу.

"Президент Зеленський не керує партією в ручному режимі. Щобільше, навіть я, будучи прямо формально відповідальним за все, не керую. Партія вождиського типу — це коли голова партії, сидячи в парламенті, телефонує в якусь ОТГ і каже підтримувати, чи ні якесь рішення", – пояснив він.

Корнієнко додав, що партія має сильного політичного лідера в особі Зеленського, однак було в непогано, якщо демократії там було б менше.

Нагадаємо, минулого тижня Зеленський під час зустрічі із нардепами цікавився, чому частина фракції "Слуга народу" не підтримала законопроект про легалізацію медичного канабісу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme