Семенченко оголосив про безстрокове голодування

Апеляційний суд знову переніс розгляд клопотання щодо зміни Семену Семенченку запобіжного заходу. Наступне засідання призначили на 3 вересня

Редактор стрічки новин
Семенченко оголосив про безстрокове голо…
Фото: Facebook Семена Семенченка

Екс-нардеп Семен Семенченко під час судового засідання  оголосив про початок безстрокового голодування.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Семенченка у Facebook, передає Depo.ua.

"Причина переносу - Солом’янський суд не встиг за місяць передати документи по справі. Насправді судді розуміють, що справа суцільний фейк і не хочуть бруднити руки ухвалюючи беззаконні рішення під тиском СБУ та Офісу президента", – зазначається у повідомленні.

Зазначається також, що наразі Семенченка продовжують утримувати в ізоляторі СБУ. Його позбавили права на побачення з рідними та близькими, а СБУ погрожує кримінальними провадженнями вже і дружині Семенченка – Наталці Музиці.

Семенченко оголосив голодування

Нагадаємо, 26 липня Солом'янський суд Києва знову змінив запобіжний захід екс-нардепу Семену Семенченку на тримання під вартою. Екс-нардеп пробув під домашнім арештом всього 12 днів. 

Як відомо, 24 березня СБУ та Офіс генерального прокурора заявили, що викрили приватну військову компанію (ПВК), яка діяла під прикриттям охоронних фірм і громадських організацій та укладала контракти з різноманітними групами з країн Близького Сходу.

Можливими організаторами ПВК правоохоронці назвали зокрема екс-депутата Семенченка. Йому оголосили підозру та відправили під варту щонайменше до 24 травня. 14 липня його відпустили під домашній арешт.

У травні СБУ також оголосила Семенченку підозру в організації обстрілу з гранатомета будівлі телеканалу "112 Україна" у липні 2019 року в Києві.

Тоді внаслідок обстрілу ніхто не постраждав. Власник "112 Україна" Тарас Козак назвав обстріл будівлі телеканалу "черговою загрозою незалежним ЗМІ". Поліція відкрила провадження і кваліфікувала подію як терористичний акт, а згодом справу передали СБУ.

Читайте також: ПВК, контрабанда чи "Вагнергейт": Що стоїть за справою СБУ проти Семенченка і "агента НАБУ" Шевченка

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme