"Що за х**ня": "Слуга" прокоментував голосування за санкції проти Росії

Під час ранкового засідання Верховної Ради народний депутат від "Слуги народу" Дмитро Любота влаштував матюкливу тираду

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин
"Що за х**ня": "Слуга" прокоментував гол…
Скріншот

Любота підійшов до віце-спікера парламенту Олександра Корнієнка і сказав, що під час голосування за санкції проти російських депутатів його голос не зарахували.

Нардеп обурився, бо йому дзвонять журналісти й просять прокоментувати, чому він не голосував, повідомляє Depo.ua.

"Ну, п***ець. Мені телефонують із "Суспільного", кажуть, чому не голосував. Що за х**ня? Ну, щодо санкцій! У мене не зарахувався, бл***", – бідкався Любота.

Він просив зачитати його заяву щодо цього, на що Корнієнко відповів, що пізніше зробить це.

Нагадаємо, сьогодні народні депутати звернулися до Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) з пропозицією запровадити санкції проти депутатів Державної думи РФ, які голосували за визнання Росією "незалежності" так званих "ЛНР" та "ДНР". За відповідну постанову віддали свої голоси 322 народні обранці.

22 лютого президент США Джо Байден у своєму зверненні оголосив про перший пакет санкцій проти Росії за визнання "Л-ДНР". Йшлося, зокрема, про санкції проти двох російських банків. Також санкції запроваджуються проти суверенного боргу Росії – вона не зможе запозичувати на міжнародному ринку та не зможе торгувати облігаціями на міжнародних ринках. Крім того, санкції торкнуться представників російських еліт та їхніх родин. 

Також 22 лютого Євросоюз ухвалив нові санкції проти Росії. До санкційного списку увійшли депутати Держдуми, які проголосували за визнання незалежності "Л-ДНР". 

Читайте також: Якими санкціями карають Росію за визнання "Л-ДНР": Оновлюється

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme