Шефір назвав версії щодо замаху на нього "ідіотськими" та озвучив власну 

Перший помічник президента України Сергій Шефер, якого 22 вересня намагалися вбити, з обуренням назвав деякі версії замаху на себе "ідіотськими" 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Шефір назвав версії щодо замаху на нього…
Фото: Скріншот

Також політик озвучив на камеру власну версію інциденту та пов'язав замах на своє життя з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це Сергій Шефір розповів 22 вересня під час брифінгу, передає Depo.ua

"Вже чув кілька версій по телевізору. Вибачте, ідіотських. Жодних конфліктів у команді немає. Усе, що сказали до цього, – це фейки", – сказав Шефір.

Він додав, що замах скоїли з метою залякування вищого ешелону влади. Зокрема, таким чином намагалися дестабілізувати морально-психологічний стан президента Зеленського та вивести його з рівноваги. 

"Я не можу пов'язати замах із тим, над чим я працюю. Взагалі, останні дні, як продюсер студії "Квартал 95", я працював над концертом. Я не вів справи, які б викликали якусь агресію", – наголосив Шефір. 

Замах на Сергія Шефіра скоїли у середу, 22 вересня, коли він їхав неброньованим авто студії "Квартал 95". Помічник президента був на пасажирському сидіння. Кермував автівкою водій, якій працює у Шефіра вже майже 10 років. 

У машину зробили бльше десятка пострілів. Водій отримав кульові поранення лівого стегна. Попри це, він продовжував кермувати автівкою та вивіз свого начальника у безпечне місце. Відомо, що одна із куль потрапила в колесо й останні метри автомобіль долав уже на межі своїх можливостей. 

Водія шпиталізували до найближчої лікарні. Він зараз у реанімації під опікою медиків. Сергія Шефіра правоохоронці, яких він викликав на місце події, пересадили у службове авто та відвезли у безпечне місце.

За фактом інциденту поліція відкрила кримінальне провадження. Ситуацію кваліфікують як замах на вбивство. Розглядають поки що три основних версії. 

Нагадаємо, кількома годинами раніше нардеп від партії "СН" Микола Тищенко заявив, що Шефіра від загибелі врятували янголи. Він вважає, що Сергій Шефір народився "в сорочці". 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme