Шева не виконав обіцянки і продовжує працювати в НОК серед членів ОПЗЖ, - ЗМІ

Андрій Шевченко продовжує бути членом НОК, стверджують ЗМІ

Журналіст відділу новин
Шева не виконав обіцянки і продовжує пра…
Андрій Шевченко

Ексфутболіст та колишній тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко продовжує бути членом НОК, де у складі членів нараховується понад 15 представників ОПЗЖ та "Партії регіонів", пише "Апостроф"

"Андрій Шевченко все ще віцепрезидент НОК на цей момент. Голосування не було. За процедурою має відбутися засідання Виконкому, якщо хтось подає заяву про вихід з НОК у відставку - цю відставку приймає Виконком. У нас Виконком був 18 листопада, коли буде наступний, не відомо", - повідомила представник НОК Наталія Коваленко.

А оскільки реальної заяви від Шевченка про вихід із НОК не надходило, то і голосування за не було.

"Він на цей момент є членом НОК і віцепрезидентом. Рішення про відставку Шевченка НОК не приймав", - додала Коваленко.

Як відомо, 18 листопада Шевченко заявив про небажання працювати віцепрезидентом НОК в одній команді з тими, хто став членами комітету, натякаючи на представників ОПЗЖ.  Цього ж дня Виконком прийняв рішення про виключення з НОК перших двох членів партії ОПЗЖ - Григорія Суркіса та Нестора Шуфрича.  Проте у НОК, як писав Роман Зозуля, й досі залишаються понад 15 представників ОПЗЖ і колишньої "Партії регіонів". Це - Михайло Кошляк, Андрій Вінграновський, Олександр Симоненко тощо.

Нагадаємо, із розслідування британського видання Bloomberg стало відомо  про багаторічний спільний бізнес Андрія Шевченка і російського підсанкційного мільярдера Романа Абрамовича.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme