Шмигаль пообіцяв не підвищувати тарифи до кінця опалювального сезону

В Україні тарифи на опалення, газ, гарячу воду і електроенергію для населення не будуть підвищуватись до кінця поточного опалювального сезону
 

Журналіст відділу новин
Шмигаль пообіцяв не підвищувати тарифи д…
Фото: КМУ

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль пообіцяв не підвищувати тарифи на теплоносії до кінця опалювального сезону 2021-2022.

Відповідну заяву він зробив на засіданні уряду 10 листопада, інформує Depo.ua.

"Початок опалювального сезону в Україні як завжди супроводжується великою кількістю маніпуляцій. Про нібито підвищення цін на газ, про відсутність газу в газосховищах, про відключення електроенергії. Відповідаю: у листопаді тарифи на газ, тепло, гарячу воду, електроенергію не зростають і так само вони не зростатимуть до кінця опалювального сезону", – заявив прем'єр-міністр.

Він наголосив, що стабільні тарифи – це зобов'язання уряду та місцевої влади перед людьми, і ці зобов'язання будуть виконані.

Нагадаємо, 30 липня секретар РНБО Олексій Данілов попередив, що РНБО буде карати енергетичних олігархів, якщо ті будуть підвищувати тарифи.

30 вересня президент України Володимир Зеленський пообіцяв не підвищувати тарифи на теплоносії до кінця опалювального сезону 2021-2022.

Того ж дня прем'єр-міністр України Денис Шмигаль представив урядовий план для стабілізації тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

Читайте також: Зима без газу: Як гукнуться Україні та ЄС цінові ігри Кремля

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme