UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Шмигаль повідомив, коли Україна перейде в режим безпаперового документообігу

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що повний перехід всіх публічних державних послуг в режим paperless в Україні закінчиться через три місяці
 

Журналіст відділу новин
Шмигаль повідомив, коли Україна перейде…
Фото: КМУ

Жоден державний орган не зможе більше вимагати паперової довідки, оскільки вся інформація буде міститися в електронних реєстрах.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на заяву прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля.

"Україна перейде в режим "без паперів" через три місяці. Цього тижня президент Володимир Зеленський підписав закон про переведення всіх публічних послуг в онлайн", – заявив він.

За словами прем'єра, перехід в режим "без паперів" допоможе збільшити кількість публічних електронних послуг і мінімізувати корупційну складову при їх отриманні.

"Мінцифри активно працює над автоматизацією послуг, щоб виключити вплив людського фактору на прийняття рішень", – підкреслив Шмигаль.

Нагадаємо, 15 липня Верховна Рада ухвалила у другому читанні проект закону №5495, який врегульовує питання надання публічних послуг у електронній формі (режим paperless).

6 серпня президент України Володимир Зеленський підписав закон про режим paperless, який передбачає цифровізацію всіх публічних послуг.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme