Шуфрич став співвласником телеканалу "Перший незалежний"

Нардеп від ОПЗЖ Нестор Шуфрич став власником міноритарної долі в "Першому незалежному телеканалі"

Журналіст відділу новин
Шуфрич став співвласником телеканалу "Пе…
Фото: прес-служба Нестора Шуфрича

За словами Нестора Шуфрича, до такого кроку його підштовхнув конфлікт телеканалу із Нацрадою.

Тож нардеп назвав свою підтримку "Першого незалежного" громадянським обов'язком, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку "Пресс-служба Нестора Шуфрича".

"Відразу ж підписав угоду про моє невтручання в редакційну політику журналістського колективу", – зазначив Нестор Шуфрич.

Нестор Шуфрич став міноритарним співвласником "Першого незалежного"

Нагаждаємо, що на початку лютого президент України Володимир Зеленський своїм указом ввів у дію рішення РНБО про застосування санкцій строком на п'ять років проти телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK і депутата Верховної Ради від фракції "Опозиційна платформа — За життя " Тараса Козака, який володіє зазначеними каналами. Телеканали, що потрапили під санкції, є опозиційними до влади, і їх асоціюють з одним з лідерів ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

У п'ятницю, 26 лютого, журналісти незаконно закритих президентом Володимиром Зеленським телеканалів об'єдналися і створили новий телеканал - "Перший Незалежний". Засновниками нового медіа стала група журналістів, які раніше працювали на каналах "112 Україна", NewsOne і ZIK. 

Через годину після запуску ефіру вони заявили, що їх відключили від супутника, а потім від кабельного мовлення на вимогу СБУ. Нацрада тоді заявила, що не давала офіційних вказівок про припинення мовлення "Першого Незалежного".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme