Сили оборони України знищили керівництво 58 армії рф у Мелітополі, - Генштаб ЗСУ

Збройні сили України у попередні дні знищили керівний склад 58 армії рф у Мелітополі, а 11 грудня — уразили пункт дислокації російських військ під окупованою Кадіївкою Луганської області. Внаслідок удару там до 60 окупантів загинули, ще до 100 — зазнали поранень

Журналіст відділу новин
Сили оборони України знищили керівництво…
ЗСУ

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ станом на 18:00 13 грудня, передає Depo.ua.

Також протягом попередніх днів у районах Енергодару, Токмака та Гуляйполя українські сили знищили три артилерійські установки, до 10 одиниць військової техніки різного типу та поранили близько 150 окупантів.

Крім того, підрозділи українських ракетних військ і артилерії уразили 2 райони зосередження особового складу російських окупантів, розповідає Генштаб ЗСУ.

За підрахунками Генштабу, протягом доби вони завдали 2 ракетних ударів по цивільній інфраструктурі Запорізької та Харківської областей, а також здійснили понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. 

Залишається загроза авіаційних та ракетних ударів по об’єктах цивільної інфраструктури на всій території України. На Волинському та Поліському напрямках ознак формування наступальних угруповань противника не зафіксовано. 

Для поповнення втрат та доукомплектування підрозділів першого армійського корпусу росіяни активізували примусову мобілізацію. У Горлівці воювати забирають навіть чоловіків, які мають бронювання від мобілізації у військових квитках.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme