Скандал у міськраді Конотопа: Качура й Семеніхін вперше прокоментували інцидент, коли нардепа облили водою

Народного депутата від "Слуги народу" Олександра Качуру під час сесії міської ради Конотопа облили водою – це зробив мер міста Артем Семеніхін

Журналіст стрічки новин
Скандал у міськраді Конотопа: Качура й С…
Колаж Depo.ua

Це сталося тоді, коли Качура виступав на засіданні міськради. Він заявив, що в Конотопі існує чимало проблем: закриваються підприємства, серед яких м'ясокомбінат і молокозавод, а хлібзавод перебуває в поганому стані. Тоді ж Семеніхін дорікнув "слузі", що нардепи не поспішають виділити кошти на, зокрема, водопровід. Він заявив, що "депутат перегрівся" і "його треба освятити місцевою святою водою" й облив його.

Як пише Depo.ua, в ефірі телеканалу "Україна 24" обоє учасників інциденту прокоментували цю ситуацію. Качура заявив, що після інциденту на нього накинулись охоронці й почали його штовхати, а потім бити.

"Зараз, наскільки мені відомо, поліція за цим фактом вже внесла відповідний запис до єдиного реєстру досудових розслідувань щодо і перешкоджання діяльності народного депутата і щодо хуліганства", – сказав він.

Водночас Семеніхін зазначив, що Качура неодноразово погрожував йому, хоча вони знайомі давно й навіть навчалися в одній школі. Він заявив, що вода, якою було облито Качуру, є "свяченою, адже це конотопська вода".

"Так от сталося, що пан Качура неодноразово намагається погрожувати мені. Він погрожує і шантажує мене. У мене є скріншоти переписки з ним. Він чинив на мене тиск, він вимагає від мене незаконних дій. Також я зберіг скріншоти нашого спілкування, де він мене відверто шантажує", – сказав він.

Семеніхін додав, що Качура хоче, щоб мер Конотопа подав на сесії міськради кандидатуру ту, "яку він хоче на посаду секретаря Конотопської міської ради", а також зробити "інші незаконні речі".

Мер Конотопа заявив, що Качура намагався зірвати сьогоднішнє засідання міськради й спровокував його. 

Своєю чергою Качура повідомив, що заяви Семеніхіна є неправдивими, а він вимагав від нього виконувати свої обов'язки.

"Щодо секретарів – це протизаконно, чи що? Що фракція "Слуга народу" пропонувала секретаря, тому що у міста немає на сьогодні секретаря! Призначте хоч когось", – наголосив він.

Також він звинуватив Семеніхіна у співпраці з фракцією "Опозиційна платформа – За життя".

Нагадаємо, раніше ми публікували відео, як Семеніхін облив Качуру водою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme