Скандальна Тетяна Монтян влаштувала бійку в ефірі кремлівського телеканалу

Розмова на підвищених тонах про Україну в ефірі російського пропагандистського телеканалу дійшла до бійки

Редактор стрічки новин
Скандальна Тетяна Монтян влаштувала бійк…
Скріншот

Українська адвокатка та блогерка Тетяна Монтян, яка відомо своєю проросійською позицією, вдарила в обличчя польського політолога Якуба Корейбу в ефірі ток-шоу.

Інцидент трапився під час ефіру ток-шоу "Час покаже" на російському "Першому каналі", передає Depo.ua.

Монтян вдарила Корейбу під час обговорення ситуації на окупованому Донбасі. Вона висловила переконання, що опонент насміхається над постраждалими внаслідок війни. Монтян запитала у ведучого, чи може вона "підійти і дати експерту по фізіономії".

За деякий час Монтян закликала "вигнати цього мерзотника" та підійшла, і попри те, що між ними став ведучий, дотяглася і завдала удар по обличчю Корейби.

Нагадаємо, раніше народна депутатка від "Слуги народу" Ірина Верещук влаштувала словесну перепалку із колегою по парламенту, народним депутатом від "Опозиційної платформи – За життя" Нестором Шуфричем, й пригрозила йому "дати в зуби". 

Довідка: У грудні 2014 року українська блогерка та адвокатка Тетяна Монтян побувала з "дружнім візитом" у терористів на окупованому Донбасі. Під час цього візиту вона зустрічалася і дружньо поспілкувалася з одним з ватажків місцевих терористів, командиром бригади "Привид" Олексієм Мозговим. Після того Монтян ще декілька разів бувала на окупованій території та спілкувалася з представниками окупаційної адміністрації, які вважають її "відданим другом і союзником".

У 2014 році Монтян балотувалася в депутати Верховної Ради у 212 виборчому округу (Дарницький район Києва) і зайняла друге місце, отримавши 19,69% голосів.

У 2015 році була висунута кандидатом на виборах міського голови Києва і в Київську міськраду, посіла в першому турі виборів міського голови 12 місце, набравши 1,73% голосів виборців (15 084 осіб).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme