Скандальний блогер Заліско звинуватив у смерті директора Будинку вчених соцмережі (ВІДЕО)

Блогер з Чернівців Олександр Заліско, який влаштував вечірку у Львівському Будинку вчених у день пам'яті жертв голодомору, записав відеозвернення через смерть директора закладу Романа Славітича

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Скандальний блогер Заліско звинуватив у…
Фото: Instagram Олександра Заліска

За його словами, смерть Славітича пов'язана із публічним булінгом у соціальних мережах, як реакції на скандальну вечірку блогера.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Instagram Заліска.

Зокрема, блогер оприлюднив у своєму Instagram допис, в якому пов'язав смерть директора Будинку вчених саме з реакцією спільноти на "голодну тусу". Водночас він вчергове розповів, що несе відповідальність за свої вчинки та ще раз перепросив у підписників.

"Ми, молоді, ще можемо витримати це, а він не зміг. Я вас дуже прошу. Ви нарешті можете зрозуміти, що ці погрози, хейт, тонни поганих коментарів, це жахливо?" – заявив Заліско.

Нагадаємо,  блогер з Чернівців Олександр Заліско влаштував вечірку на честь свого дня народження у Будинку вчених у День пам'яті жертв голодоморів, чим викликав неабиякий резонанс.

За оренду залу на 40 осіб та гонорар ведучому Володимиру Остапчуку він заплатив чималу суму.  Окрім того, за порушення карантину міська комісія ТЕБ і НС припинила роботу Будинку вчених.

Після суспільного розголосу та нищівної критики користувачів соцмереж частина компаній уже відмовилася від співпраці із цими блогерами. Зокрема, йдеться про мережу гіпермаркетів Metro та службу доставки "Нова пошта".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme