Скандальну роспропагандистку взяли на роботу в український виш-переселенець

Відомий історик та журналіст Вахтанг Кіпіані повідомив, що російську пропагандистку – вчительку Ольгу Чорну, яка працювала в "освіті ДНР" – взяли на роботу в український виш-переселенець

Журналіст відділу новин
Скандальну роспропагандистку взяли на ро…
Фото: Скріншот із сайту "Миротворець"

На його думку, програш у війні – це не тоді, коли "ставляться підписи під документами".

Про це Кіпіані написав у своєму Facebook, передає Depo.ua.

Він уточнив, що справжній програш, це коли пам'ять про загиблих перестає бути навіть формальною цінністю і її "можна розтерти і на неї плюнути".

"Горлівський виш, який тепер у Бахмуті діє, працевлаштував цю тьотю. Яка перед тим засирала "русскім міром" голови дітей на окупованих територіях і син якої "ополчєнєц", – наголосив Кіпіані.

Скандальну російську пропагандистку взяли на роботу в український виш-переселенець

Таке кадрове призначення викликало хвилю обурення серед свідомих українців.

Пропагандистку Ольгу Чорну, яка працювала в "освіті ДНР", взяли на роботу в український виш-переселенець - коментарі українців у мережі

Пропагандистку Ольгу Чорну, яка працювала в "освіті ДНР", взяли на роботу в український виш-переселенець - коментарі українців у мережі

 

Що відомо про Ольгу Чорну

Вчителька Ольга Чорна викладала російську мову та літературу в різних школах міста Бахмут. Навесні 2014 року її син Сергій Іочков очолив місцевих бойовиків під псевдо "Велес". До цього він був керівником департаменту по боротьбі з корупцією в державних органах.

7 червня 2014 року бойовики намагалися викрасти командира місцевої військової частини Володимира Чобітка. Українець отримав поранення, проте встиг викликати підмогу. Під час перестрілки бійці Збройних сил України (ЗСУ) вбили кількох бойовиків, серед яких був і син Чорної.

Згодом жінка вирішила переїхати в окупований Донецьк, де проводила "патріотичні" заняття з молодшими школярами на тлі портрета ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка.

У соціальних мережах Чорна активно публікує антиукраїнські дописи.

Нині вона викладає в Горлівському інституті іноземних мов, який 10 листопада 2014 року переїхав з окупованої Горлівки до Бахмута.

"Вільне радіо" повідомляє, що інформацію про працевлаштування Чорної у виші-переселенці підтвердила директорка Горлівського інституту іноземних мов Євгенія Бєліцька.

За її словами, жінка обіймає посаду культорганізатора.

Бєліцька наголосила, що не бачить нічого поганого в тому, що Чорна у них працює, а якщо у когось є до неї претензії, то, на її думку, з цим повинні розбиратися правоохоронці.

Нагадаємо, дещо раніше російська пропагандистка Ольга Скабєєва "побачила" колони українських геїв, які йдуть на Донбас за порадою очільника США Джо Байдена. Журналістка заявила, що США порадили президенту Володимиру Зеленському провести гей-парад на Донбасі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme