Скандальну сукню, через яку звільнився заступник міністра, продадуть на аукціоні

Відверту чорну сукню Христини Тишкун, через яку заступник міністра освіти Ігор Гарбарук змушений був звільнитися, продадуть на благодійному аукціоні

Журналіст стрічки новин
Скандальну сукню, через яку звільнився з…
Фото: facebook.com/Nikiforov.Artem

Сьогодні в прямому ефірі одного з телеканалів в рамках благодійного аукціону продадуть сукню Христини Тишкун із вирізом на грудях, через скандал з якою Гарбарук звільнився. 

Про це повідомив ведучий телеканалу "НАШ" Артем Нікіфоров на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"Друзі, сьогодні в ефірі телеканалу НАШ ми із Ольга Веремій проведемо новорічний благодійний аукціон. Лот - сукня Христини Тишкун, яка зазнала хейту та обструкції за свою "надто відверту" сукню", – написав Нікіфоров.

Він уточнив, сьогодні до 18:00 можна писати в коментарях до посту суму, яку готові віддати за сукню, та на що готові направити гроші. Потрібно обов'язково вказувати конкретну людину/установу/проект та суму.

Переможе найбільша ставка і переможцю дістанеться сукня Тишкун. Переможець повинен буде надати підтвердження спрямування коштів людині/установі/проекту.

О 18:00 в ефірі озвучать усі ставки, а переможця, за його бажанням, долучать до ефіру.

скандальна сукня Тишкун

Нагадаємо, раніше у мережі виник скандал після публікації фото із зустрічі міського голови Львова Андрія Садового й заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука. На фото засвітилася молода жінка у відвертому вбрані – без бюстгальтера та з напіввідкритою груддю. Спочатку з'явилася інформація про те, що ця жінка є помічницею Гарбарука, однак згодом з'ясувалося, що насправді це жителька Львова, юристка Христина Тишкун.

А вже 28 грудня Кабмін звільнив заступника міністра освіти, який оскандалився через декольте супутниці. Гарбарук після скандалу написав заяву про звільнення за власним бажанням.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme