Скільки дітей стали жертвами російської агресії: В ОГП оприлюднили оновлені дані

Внаслідок збройної агресії рф в Україні загинуло 167 дітей

Редактор стрічки новин
Скільки дітей стали жертвами російської…
Фото: Бучанська міська рада

Щонайменше 464 дитини постраждали в Україні з початку повномасштабного вторгнення рф в нашу державу. Станом на ранок 7 квітня кількість загиблих дітей не змінилася – 167.  Зросла кількість поранених – понад 297.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу Офісу генпрокурора. 

За отриманими даними найбільше постраждало дітей у Київській - 86, Донецькій - 81, Харківській - 73, Чернігівській - 50, Миколаївський - 39, Луганській - 32, Запорізькій - 22, Херсонській - 29, столиці - 16, Сумській - 16, Житомирській - 15 областях.

Як зазначається у повідомленні, 6 квітня до моргу доставлено тіло 12-річної дівчинки, яка під час обстрілів у березні згоріла в автомобілі на трасі поблизу с. Ягідне Чернігівської області.

Також стало відомо, що під час тимчасової окупації в березні територій Вишгородського району Київської області, військовослужбовці збройних сил та інших військових формувань РФ, здійснили обстріл цивільного населення смт. Димер. Внаслідок обстрілу отримала поранення дитина, а її батько загинув на місці.

22 березня 4-річний хлопчик отримав тяжкі поранення в результаті артобстрілу міста Харкова.

В Офісі генпрокурора також повідомили, що внаслідок щоденних бомбардувань та обстрілів пошкоджено 928 закладів освіти. 84 з них зруйновано повністю. 

У відомстві наголошують, що ці дані не є остаточними, оскільки відсутня можливість огляду місць обстрілів в районах активних бойових дій та на тимчасово окупованих територіях. 

Злочини росії в україні на 7 квітня

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme