"Слава Україні": Ердоган привітав військових ЗСУ безсмертним гаслом (ВІДЕО)

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган привітав військових Збройних сил України українською мовою 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
"Слава Україні": Ердоган привітав військ…
Фото: Офіс президента України

Зауважимо, що президент Туреччини звернувся до військовиків у Маріїнському парку. На цю локацію політик прибув, щойно прилетів на українську землю з офіційним візитом.

Про це повідомляє Depo.ua

Ердоган привітав військових гаслом "Слава Україні!".

До слова, президент Туреччини звертається до українців державною мовою вже не вперше. Рівно рік тому, 3 лютого 2021 року, Ердоган уже вітався з почесною вартою українською. 

Також Ердоган прокоментував напругу щодо України, яка утворилася через агресивні дії Росії. Свою думку президент Туреччини висловив у Twitter. 

"Ми уважно стежимо за викликами, з якими стикається Україна, і напругою в регіоні. Туреччина, як чорноморська країна, закликає всі сторони діяти стримано та вести діалог для підтримки миру в регіоні", – написав Ердоган.

Він додав, що Туреччина готова зробити свій внесок у підтримання мирного та безпечного середовища в Чорноморському регіоні.

Допис Ердогана

Нагадаємо, 3 лютого президент України Володимир Зеленський урочисто зустрів у Києві свого колегу з Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана. Сьогодні лідери двох держав планують підписати 12 міждержавних угод. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme