"Слуга народу" обіцяє покарати свого нардепа, який матюкав копів

Фракція політичної партії "Слуга народу" засудила дії свого нардепа Миколи Галушка, який порушив правила дорожнього руху й нецензурно обзивав поліцейських, та обіцяє покарання

Журналіст стрічки новин
"Слуга народу" обіцяє покарати свого нар…
Скриншот з відео

Фракція "Слуга народу" вважає поведінку Галушка, який кидався на поліцію, неприйнятною, особливо – для члена парламенту.

Про це заявила речниця "Слуги народу" Юлія Палійчук на своєму Telegram-каналі, передає Depo.ua.

"Наша фракція перепрошує працівників поліції й усім, кого могла образити ця ситуація", – написала Палійчук.

За її словами, інцидент мав місце рік тому, 18 грудня 2020 року. Як стверджує сам депутат Галушко, він знав про існування цього відео, оскільки воно "було предметом шантажу з боку тодішнього керівника МВС, який погрожував оприлюднити його у випадку відмови депутата підтримувати в парламенті його ініціативи". 

За словами депутата, поява цього відео в публічному просторі пов’язана з його позицією під час голосування за відставку керівника МВС, яке відбулося 15 липня.

"А з’явилося воно саме зараз, бо дата запису з камери минулого року збігається з нинішнім періодом року. І її можна сприйняти як нещодавній інцидент. З усім тим, цей факт не виправдовує Миколу Галушка та його вчинок, хоча й викликає багато запитань до правомірності дій попереднього керівництва МВС. Така поведінка депутата є неприйнятною і вона стане предметом розгляду етичного комітету партії, який визначить міру покарання для нього", – додала речниця фракції.

Галушко обматюкав поліцію

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що приблизно о 4-й ранку 18 грудня 2020 року патрульні зупинили авто в центрі Києва за порушення ПДР – перетин подвійної смуги.

На відео, зупинений копами народний обранець від "Слуги народу" Микола Галушко, кидається на поліцію, ображає співробітників: "Ти що, хворий на голову? Це автомобіль народного депутата України, як ти можеш його оглядати?".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme