Нардепи 25 січня проведуть закриту зустріч з міністрами щодо нацбезпеки

Народні депутати від "Слуги народу" ініціювали на 25 січня проведення закритої робочої зустрічі з керівництвом парламенту та міністрами

Журналіст стрічки новин
Нардепи 25 січня проведуть закриту зустр…
Фото: Слуга народу / Facebook

Темою зустрічі буде національна безпека та оборони. На зустрічі будуть присутні міністр оборони Олексій Резніков, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Як повідомила речниця парламентської монобільшості Юлія Палійчук, зустріч відбудеться о 9 ранку в кабінеті голови ВР Руслана Стефанчука, пише Depo.ua.

"Фракція політичної партії "Слуга Народу" ініціює проведення закритої робочої зустрічі з питань національної безпеки та оборони за участі керівництва Верховної Ради, Міністра оборони України, Міністра закордонних справ та голів парламентських фракцій і груп", – повідомила вона.

скріншот

Зазначимо, що сьогодні "Слуги народу" проведуть засідання фракції. На нього запросили міністра оборони Олексія Резнікова, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та командувача Сил тероборони Юрія Галушкіна.

Нагадаємо, командувач Операції Об'єднаних сил, генерал-лейтенант Олександр Павлюк назвав ймовірну дату, коли РФ може напасти на Україну. За словами Павлюка, вторгнення Росії в Україну може відбутися вже 20 лютого. Саме в цей день у Китаї, на підтримку якого розраховує президент РФ Володимир Путін, закінчуються зимові Олімпійські ігри.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme