UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Слуги" визначилися з датою, коли почнуть процедуру відставки Разумкова

Народні депутати від фракції "Слуга народу" визначилися з датою, коли почнуть процедуру відставки спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
"Слуги" визначилися з датою, коли почнут…
Фото: Telegram-канал Верховної Ради

Питання відставки було обговорене під час виїзного засідання фракції у Трускавці.

Стосовно дати проведення відставки було проведено голосування, повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал речниці партії Юлії Палійчук.

За її словами, процедуру відставки Разумкова мають розпочати у понеділок, 4 жовтня.

"Шляхом голосування депутатами фракції прийнято рішення з понеділка розпочати процедуру відкликання голови Верховної Ради України із займаної посади", – йдеться у дописі.

Народні депутати від фракції "Слуга народу" визначилися з датою, коли проведуть відставку спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова

Зауважимо, станом на 17:30 2 жовтня "слуги" зібрали понад 150 підписів, які були необхідні для ініціації відставки у Верховній Раді.

Як відомо, 30 вересня у Верховній Раді розпочали процедуру звільнення Дмитра Разумкова. Давид Арахамія від імені фракції "Слуга народу" направив звернення з проханням дати доручення відповідним підрозділам Апарату Верховної Ради видати підписні листи для збору підписів. Сам Разумков заявив, що це було очікувано й не зволікатиме з видачею листів.

Того ж дня ввечері голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія подав друге звернення щодо видачі підписних листів про відкликання голови Верховної Ради Дмитра Разумкова із займаної посади, але уже від свого імені. 

Нагадаємо, дещо раніше спікер Верховної Ради Дмитро Разумков офіційно звернувся до народних депутатів від фракції "Слуга народу" із запрошенням на зустріч для обговорення своєї "незадовільної" роботи. Захід він запланував на понеділок, 4 жовтня.

2 жовтня питання відставки Разумкова прокоментував президент Володимир Зеленський. За його словами, велика помилка Разумкова полягає у тому, що він виносить питання відставки у публічну площину.

Читайте також: Відставка Разумкова: чому це ніяк не вплине на політичні розклади

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme