Разумков офіційно запросив "слуг" для обговорення своєї "незадовільної" роботи

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков офіційно звернувся до народних депутатів від фракції "Слуга народу" із запрошенням на зустріч для обговорення своєї "незадовільної" роботи

Журналіст стрічки новин
Разумков офіційно запросив "слуг" для об…
Фото: Telegram-канал Верховної Ради

Відповідну зустріч очільник парламенту пропонує провести у понеділок, 4 жовтня, у Верховній Раді.

Про це у Facebook написала прес-секретар спікера Ольга Туній, передає Depo.ua.

Зустріч має відбутися о 18.00 у конференц-залі адмінбудівлі парламенту.

"Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, як і обіцяв, офіційно запросив народних депутатів фракції "Слуга народу" на зустріч, щоб обговорити його "незадовільну" роботу за два роки на посаді голови парламенту", — зазначила Туній.

 

Нагадаємо, дещо раніше Разумков заявив, що до конфлікту між ним та фракцією "Слуги народу" причетні люди, які працюють в Офісі президента. Він додав, що рішення відправити текст закону про олігархів до Венеційської комісії було лише сходинкою у конфлікті.

Довідка: 30 вересня у Верховній Раді розпочали процедуру звільнення Дмитра Разумкова. Давид Арахамія від імені фракції "Слуга народу" направив звернення з проханням дати доручення відповідним підрозділам Апарату Верховної Ради видати підписні листи для збору підписів. Сам Разумков заявив, що це було очікувано й не зволікатиме з видачею листів.

Того ж дня ввечері голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія подав друге звернення щодо видачі підписних листів про відкликання голови Верховної Ради Дмитра Разумкова із займаної посади, але уже від свого імені. 

Раніше ЗМІ повідомляли, що питання відставки Разумкова буде розглядатися на нараді у Трускавці (1-3 жовтня), і голоси за це нібито дійсно є. Самого ж Разумкова на нараду у Трускавці не запросили. Але уже в Трускавці журналісти "Радіо Свобода" виявили, що більшість опитаних ними депутатів монокоаліції ще не готові підписуватися під зверненням про відставку спікера парламенту. За їхніми словами, усе вирішить засідання фракції.

Читайте також: Відставка Разумкова: чому це ніяк не вплине на політичні розклади

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme