Смерть Галини Гатчінс: За день до трагедії частина знімальної групи звільнилася

Частина знімальної групи кінофільму "Іржа", під час зйомок якого загинула операторка українського походження Галина Гатчінс, звільнилася за день до нещасного випадку

Редактор стрічки новин
Смерть Галини Гатчінс: За день до трагед…
Фото: Галина Гатчінс/ Instagram

Причиною звільнення деяких членів знімальної групи фільму "Іржа" стали проблеми із безпекою.

Про це розповів один із членів знімальної групи, який відмовився називати своє ім'я, передає Depo.ua з посиланням на ABC News.

За його словами, знімальна група неодноразово скаржилася на проблеми з безпекою щодо зброї, однак продюсери відкидали їхні звернення. Також людей турбувало, що під час роботи на знімальному майданчику не дотримуються протиепідемічних заходів попри пандемію коронавірусу.

Своєю чергою продюсерська компанія Rust Movie Productions LLC заявила, що не знала, про скарги щодо безпеки.

"Безпека наших акторів і знімальної групи — головний пріоритет Rust Productions і всіх, хто пов'язаний з компанією. Хоча нас не повідомляли про жодні офіційні скарги на безпеку зброї чи реквізиту на знімальному майданчику, ми будемо проводити внутрішню перевірку наших процедур, поки виробництво буде зупинено", — заявили в компанії.

Нагадаємо, 22 жовтня американський актор Алек Болдвін під час зйомок вестерну випадково поранив режисера та операторку, яка згодом померла у лікарні. Загибла операторка Галина Гатчінс мала українське громадянство.

Читайте також: Чим жила українка, яку випадково вбив Алек Болдвін, і як її оплакує Голлівуд

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme