СNN та HBO Max таємно зняли фільм про отруєння Навального

Американський телеканал СNN та сервіс HBO Max таємно зняли фільм про отруєння "Новачком" російського опозиціонера Олексія Навального

Журналіст стрічки новин
СNN та HBO Max таємно зняли фільм про от…
Фото: Instagram Олексія Навального

До стрічки також увійшло лікування Навального у Німеччині, повернення до РФ та його запроторення до в'язниці.

Про це сам політик повідомив на своїй сторінці в Instagram 13 січня, передає Depo.ua.

"Цей день я планував провести красивим і ошатним: у смокінгу та з келихом шампанського на прем'єрі, але проведу  як завжди – у черевиках, тюремній робі та з кухлем чаю. Ну нічого, це робить історію ще цікавішою, а шампанське і ви за мене вип'єте", – написав опозиціонер. 

За його словами, знімання фільму проходило таємно. Стрічку покажуть на HBO Max найближчим часом.

"Фільм готовий, і ви точно побачите його раніше за мене. Світова прем'єра відбудеться ось-ось, а після неї ви і в кіно, сподіваюся, на цей фільм сходите", – зауважив Навальний.

 

Нагадаємо, на початку червня 2021 року Московський міський суд визнав Фонд боротьби з корупцією опозиціонера Олексія Навального екстремістською організацією

Довідка: 19 серпня 2020 року російському опозиціонеру Олексію Навальному стало зле у літаку, на якому він летів із Томська в Москву. Після цього лайнер екстрено приземлився в Омську. Російські лікарі заявили, що не виявили слідів отрути в його організмі.

22 серпня 2020 року Навального доставили до шпиталю Шаріте в німецькій столиці Берліні. Згодом Німеччина заявила, що Навального отруїли "Новічком".

У жовтні 2020 року Євросоюз ввів санкції проти шести громадян Росії та однієї організації через отруєння Навального.

17 січня Навального, який повернувся на Росію з Німеччини, затримали в московському аеропорту "Шереметьєво" під час проходження паспортного контролю.

Згодом суд визнав його винним у справі про наклеп на ветерана і засудив до штрафу в розмірі 850 тисяч російських рублів.

Крім цього, міський суд Москви визнав законним рішення Симонівського суду щодо зміни умовного вироку Навальному на реальний у справі "Ів Роше". Через це Навальний відбуватиме покарання у колонії загального режиму до 2023 року.

31 березня 2021 року Навальний оголосив у колонії голодування через ненадання йому медичної допомоги.

У квітні стало відомо, що у Навального діагностували дві грижі. Крім того, лікарі повідомили, що руки політика почали втрачати чутливість.

23 квітня Навальний припинив голодування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme