Собчак прокоментувала ДТП з загиблими, у яку вона втрапила

Телеведуча Ксенія Собчак, яка потрапила у ДТП з загиблими, наразі перебуває дома

Журналіст стрічки новин
Собчак прокоментувала ДТП з загиблими, у…
Фото: Instagram

За словами Собчак, в неї струс мозку та численні травми.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на її допис у Telegram.

"Цей пост пишу особисто я. Зараз я вдома, тільки оклигав, у мене струс мозку і численні травми. Я в жаху і шоці від того, що загинули люди будемо зв'язуватися з рідними. Я нікуди не лечу і не їду", – наголосила вона.

Зірка зауважила, що машина, у якій вона їхала на пасажирському сидінні, належить не їй, і вони з водієм нікуди не поспішали.

"Машина не моя, як і водій. Я не підганяла водія, звичайно ж. Ніхто з нас не підганяв. Під час поїздки я спілкувалася по роботі у зумі і є запис того, як я це роблю. Це було конкретне особисте рішення водія, це правда. У мене струс мозку. У асистентки теж", – додала Собчак.

За словами телеведучої, після зіткнення вона втратила свідомість, а в іншу машину її перевела асистентка. Від шпиталізації вона відмовилась і вирішила вилетіти додому – до сина.

"Сьогодні обстеження оскільки є забої внутрішніх органів і струс. Ми поїхали на іншій машині, але попередньо мій директор Кирило викликав швидку і сходив подивитися чи можемо ми допомогти іншій машині. Ними вже займалися люди", – зазначила зірка.

ДТП з Собчак

Нагадаємо, у ДТП за участі автівки, у якій їхала Собчак, загинули двоє людей. У другому авто перебувало три людини: одна особа загинула на місці, друга – у лікарні. Ще одна людина у важкому стані.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme