Спір на мільйон: Милованову пропонують повернути зароблені гроші до держбюджету

Раднику Офісу президента Тимофію Милованову запропонували мільйон гривень, якщо він знайде у Конституції України повноваження для президента або прем'єр-міністра щодо того, що вони можуть знімати конституційних міністрів з їхніх посад

Журналіст стрічки новин

З такою пропозицією виступив колишній міністр праці Польщі, керівник Школи міністрів Київської школи державного управління ім. Сергія Нижного Пьотр Кульпа, у якого, власне, і виникла суперечка з Миловановим з приводу цього під час форуму "Україна 30", пише Depo.ua.

Кульпа намагався довести, що президент або прем'єр-міністр не мають повноважень, щоб знімати конституційних міністрів з їхніх посад. Однак Милованов заявив, що той просто не знає, як працює Конституція України.

Згодом Кульпа записав відео і показав вирізку запису з форуму, де вони сперечалися з Миловановим. Кульпа додав, що тоді в нього не було можливості відповісти раднику керівника ОП.

"Я пропоную, що, якщо пан Милованов знайде в українській Конституції повноваження для президента й прем'єр-міністра, щоб знімати конституційних міністрів з їхніх посад, ми разом з друзями з Інституту майбутнього вирішили скластися й виплатити мільйон гривень прямо в український бюджет", – сказав він.

Водночас він додав, що у разі, якщо Милованов не знайде таких повноважень, то він має повернути до українського бюджету гроші, які цього року він отримав за консультації, аналізи як він особисто, так і за структури, які він представляє.

Нагадаємо, раніше Милованов поскандалив з Тимошенко, назвавши її "бабусею української корупції".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme