Співака Кріса Ву заарештували за підозрою в зґвалтуванні

Китайсько-канадського поп-виконавця Кріса Ву заарештували у Китаї за підозрою в зґвалтуванні
 

Журналіст відділу новин
Співака Кріса Ву заарештували за підозро…
Фото: ЕРА

Китайські правоохоронці заявили, що розслідування було засновано на опублікованих в Інтернеті звинуваченнях від декількох жінок

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на BBC.

Слідчі прийшли до висновку, що 30-річний Ву кілька разів обманював молодих жінок, змушуючи їх вступити в статеві стосунки.

Першою Кріса Ву звинуватила 19-річна студентка Ду Мейчжу, яка написала в соціальних мережах, що познайомилася з Ву, коли їй було 17 років. Вона сказала, що її запросили на вечірку в його будинок, де її напоїли, і на наступний день вона вже прокинулася в його ліжку.

Ду розповіла, що ще сім жінок зв'язалися з нею і також повідомили, що Кріс Ву спокусив їх обіцянками роботи. Вона сказала, що деякі з цих дівчат неповнолітні.

Сам Ву заперечив усі звинувачення. Згідно з китайським законодавством неповнолітніми вважаються особи віком до 18 років, а вік сексуального згоди – 14 років.

"Не було групового сексу! Не було неповнолітніх", – написав Кріс Ву у своєму акаунті в соціальній мережі.

Водночас адвокати виконавця подали в суд на Ду за наклеп.

Довідка: Кріс Ву – колишній член популярної групи EXO-M. Також він є рекламним обличчям Louis Vuitton, Bvlgari, Porsche та інших компаній в Китаї.

Нагадаємо, 29 квітня колишня модель Кетрін Майорга звинуватила нападника "Ювентуса" Кріштіану Роналду у зґвалтуванні і вимагала від нього грошову компенсацію.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme