Співзасновник Apple Возняк оголосив про створення унікальної космічної компанії

Американський винахідник і програміст, співзасновник компанії Apple Computer Стів Возняк повідомив про створення космічної компанії Privateer Space

Журналіст відділу новин
Співзасновник Apple Возняк оголосив про…
Фото: Скріншот

Планується, що ця компанія буде відмінною від інших.

Про це Возняк написав у своєму Twitter, передає Depo.ua.

"Відкривається приватна космічна компанія, відмінна від інших", – йдеться у його дописі.

Співзасновник Apple Возняк оголосив про створення унікальної космічної компанії

Крім того, Возняк опублікував відеонарізку з ностальгічних кадрів, що розповідають про основні віхи великого шляху американської космонавтики. У ній зазначається, що "космос – не перегони, не змагання і не гра".

У підписі до відео уточнюється, що новий проект Возняк створюватиме спільно із засновником робототехнічної компанії Ripcord Алексом Філдінгом.

"Privateer Space працює для того, щоб зробити космос безпечним і доступним для всього людства", – наголошується під відео.

Повідомляється також, що новостворена компанія розповість про свої плани обмеженій аудиторії у вересні 2021 року в межах конференції AMOS Tech 2021 в Мауї, на Гаваях.

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що Возняк мріє, що біткоїн стане єдиною світовою валютою. Сам біткоїн американський винахідник назвав "чистим цифровим золотом" і "абсолютно децентралізованим" активом, оскільки він не прив'язаний до конкретної компанії чи бізнес-моделі.

Довідка: Стів Возняк – піонер комп'ютерних технологій, конструктор одного з перших персональних комп'ютерів у світі, співзасновник фірми Apple.

Возняка вважають одним із батьків революції персональних комп'ютерів, якій значно сприяли його винаходи в 1970-х роках. Він заснував Apple Computer разом зі Стівом Джобсом у 1976 році.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme