"Сподіваюся, росіяни й українці будуть братами": Блогер Івангай вибачився перед росіянами

Український блогер Іван Рудський, відомий під псевдонімом EeOneGuy (Івангай),видалив твіти про російську окупацію Криму і Донбасу, опубліковані на тлі скандалу з інтерв'ю російському журналістові Юрію Дудю

Редактор стрічки новин
"Сподіваюся, росіяни й українці будуть б…
Скріншот

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на відео у YouTube-каналі блогера.

Івангай також вибачився перед росіянами за дописи в Twitter, в яких критикував Росію.

За його словами, він публікував попередні пости, бо був стурбований політикою чинної влади на Росії. Рудський видалив практично всі публікації в соціальній мережі в Twitter, натомість розмістив таку:

"Вибачте мені, російські люди, кого я образив своїми твітами. Сподіваюся що великий російський народ і волелюбні українці завжди будуть братами, не дивлячись на зовнішню політику чинної влади РФ".

Івангай у Твіттері вибачився перед росіянами

У відеоблозі Івангай додав, що залишається патріотом України, проте російську мову йому зручніше використовувати в роботі. На його думку, російська мова є хорошим інструментом для налагодження "здорових відносин" між росіянами і українцями.

"Я категорично проти того, що російська мова використовується для вторгнення і окупації чужих територій", — підкреслив Івангай.

Іван також зазначив, що хотів би вирушити в подорож по Росії, але побоюється за свою безпеку через конфлікт між країнами.

Нагадаємо, раніше блогер Івангай звинуватив російського журналіста Юрія Дудя в боягузтві через монтаж інтерв'ю. Іван Рудський заявив в Twitter, що журналіст вирізав з відео "головний меседж" про репресії українців, Голодомор і війну України з Росією.

Як відомо, Іван Рудський – блогер родом з Дніпропетровщини, який заробив статок на кумедному відеоблозі у YouTube. Свої ролики він випускає російською мовою. Нині на його каналі понад 17 мільйонів підписників.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme