UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

США підготували "найсильніші санкції" проти Росії на випадок вторгнення в Україну, – Гарріс

Віце-президент США Камала Гарріс заявила, що в разі вторгнення в Україну США можуть ввести проти Росії "найсильніші санкції"
 

Журналіст відділу новин
США підготували "найсильніші санкції" пр…
Фото: Скріншот

США працюють з союзниками стосовно цього і ясно дали зрозуміти Росії, що готові ввести такі санкції, яких та раніше не бачила.

Про це Камала Гарріс заявила в інтерв'ю на CBS News, інформує Depo.ua.

"Ми абсолютно ясно дали зрозуміти, що Росія не має вдиратися в суверенітет України, що ми стоїмо за її територіальну цілісність. Ми працюємо з нашими союзниками стосовно цього, і ми ясно дали зрозуміти, що готові ввести санкції, яких ви раніше не бачили", – сказала вона.

При цьому журналістка запитала, чи означає введення конкретних санкцій проти Володимира Путіна, але Харріс не відповіла, зазначивши, що не збирається зараз говорити про конкретні санкції.

Нагадаємо, 26 грудня президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн повідомила, що масштабні санкції на випадок подальшої агресії Росії щодо України вже підготовлені.

Раніше представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель заявив, що на тлі останніх заяв щодо можливого нападу Росії на Україну ЄС координує дії країн-учасниць і буде завжди стояти на боці України. Боррель зазначив, що НАТО не зможе захистити Україну, проте Європа планує продовжити підтримувати нашу державу.

Читайте також: Ціна агресії: Скільки заплатить Росія за путінські війська на кордоні України

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme