Стали відомі можливі причини звільнення Андрія Смирнова з посади заступника Голови Офісу Президента України

За інформацією низки ЗМІ, заступник голови Офісу президента України Андрій Смирнов опинився під загрозою звільнення з посади

Журналіст стрічки новин

Повідомляється про численні конфлікти чиновника зі своїми колегами, зокрема – Олегом Татаровим. Ще однією причиною, за інформацією ЗМІ, можуть бути дії, які шкодять міжнародному іміджу України і безпосередньо Президенту України Володимиру Зеленському. Як приклад, журналісти наводять історію з блокуванням судової реформи, що є одним з пріоритетних завдань, які має виконати Україна для плідної співпраці на міжнародній арені. Також згадують й історію з канадськими інвестиціями в сонячну енергетику та тиском на суди в інтересах Ігоря Коломойського, зокрема, у справі паливного картелю "Укрнафти".

"Зараз Володимир Зеленський вочевидь змушений робити кроки, які будуть сприйняті в США як просування на шляху не декларативного, а реального реформування судової системи й водночас боротьби з олігархами. Які, до того ж під санкціями в самих США. Навряд чи Вашингтон і далі віритиме обіцянкам, а тому не дивно, що Андрія Смирнова хочуть звільнити", – йдеться в статті "Андрій Смирнов. Через що втрачає посаду колись всесильний куратор судової вертикалі?"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme