Стали відомі шість ультимативних вимог Путіна до України, – ЗМІ

Росія висунула Україні шість вимог, після виконання яких вона обіцяє завершити війну
 

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
Стали відомі шість ультимативних вимог П…
Фото: РосЗМІ

Перші п'ять з цих ультимативних вимог Росії мають бути закріплені у Конституції України.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на видання ZN.UA, яке стверджує, що отримало їх "від надійних дипломатичних джерел".

1. Відмова від руху до НАТО. Нейтральний статус України. Одним із гарантів якого готова стати Росія, яка напала на нашу країну.

2. Російська мова – друга державна. Скасування всіх законів, що її обмежують.

3. Визнання Україною Криму російським.

4. Визнання Україною незалежності "ДНР" та "ЛНР" в адміністративних межах областей (включно з нині контрольованими Україною територіями).

5. "Денацифікація". Тобто, заборона діяльності ультранаціоналістичних, нацистських та неонацистських партій та громадських організацій, скасування чинних законів про героїзацію нацистів та неонацистів.

6. "Демілітаризація України". Повна відмова від наступального озброєння. Під нього при бажанні можна підвести будь-які види озброєнь.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і заявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Станом на ранок 10 березня українські військові ліквідували понад 12 000 російських окупантів і знищили понад дві тисячі одиниць російської військової техніки.

10 березня в турецькій Анталії відбулись переговори міністрів закордонних справ України і Росії Дмитра Кулеби і Сергія Лаврова. Після переговорів Кулеба заявив, що вимоги Росії є неприйнятними для України, тому що означають капітуляцію.

Читайте також: Хід кремлівським конем: Навіщо Лавров поїхав в Анталію на перемовини з Кулебою

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme