Стало відомо, хто дав Алеку Болдвіну заряджений пістолет, з якого він застрелив українку

Актору Алеку Болдвіну, який застрелив операторку українського походження Галину Гатчинс, заряджену зброю вручив помічник режисера

Журналіст стрічки новин
Стало відомо, хто дав Алеку Болдвіну зар…
Фото: Instagram Алека Болдвіна

Він сказав актору, що пістолет можна безпечно використовувати. Це сталося за миті до того, як Болдвін випадково вбив операторку.

Як це пише Depo.ua із посиланням на The Associated Press, про це йдеться у протоколах слідства.

Згідно з документами, пістолет був одним із трьох, які збройовиця фільму, Ханна Гутьєррес, поставила на візок біля дерев’яної конструкції, де розгорталася сцена. Помічник режисера Дейв Холлс схопив пістолет з візка і приніс Болдвіну всередину, не підозрюючи, що він був заряджений боєприпасами. Скільки було випущено патронів, невідомо. Після стрілянини Гутьєррес зняла гільзу з пістолета, і вона передала зброю поліції, коли та прибула.

Нагадаємо, що трагічна подія сталася 21 жовтня на зніманні вестерну "Іржа" в штаті Нью- Мексико. Болдвін пальнув із гвинтівки, а осколки розлетілися і поранили людей. Наразі зйомки вестерну зупинені і йде розслідування. Звинувачення акторові досі не висунуто. 

Сам Болдвін заявив, що зараз активно співпрацює зі слідством та з'ясовує, як така смерть могла трапитися на знімальному майданчику. Також актор зазначив, що запропонував свою підтримку родині загиблої.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme