Стало відомо, коли останні дві області виведуть з "червоної" зони

Волинська та Запорізька області можуть незабаром вийти з "червоної" зони адаптивного карантину
 

Журналіст відділу новин
Стало відомо, коли останні дві області в…
Фото: Flickr

Рішення щодо переміщення Волинської та Запорізької областей з "червоної" зони карантину буде ухвалене комісією МОЗ найближчим часом.

Про це йшлося на селекторній нараді щодо протидії поширенню коронавірусу, яка відбулася під головуванням Президента Володимира Зеленського, інформує Depo.ua з посиланням на прес-службу Офісу президента.

На нараді представник МОЗ нагадав, що минулого тижня був скасований "червоний" рівень епідемічної небезпеки на території Житомирської, Сумської, Миколаївської, Київської та Черкаської областей.

"Найближчим часом будуть розглянуті питання можливого скасування "червоного" рівня епіднебезпеки на території Волинської та Запорізької областей", – заявили в МОЗ.

Як відомо, з 6 грудня набули чинності нові карантинні правила, які передбачають посилення обмежень у жовтих зонах. Так, відвідування масових заходів, робота кінотеатрів, театрів, закладів громадського харчування та спортзалів буде дозволена лише за наявності у 100% колективів та відвідувачів принаймні однієї дози щеплення.

Нагадаємо, 23 грудня Житомирська, Київська, Миколаївська, Сумська, Черкаська та Чернігівська області перейшли до "жовтої" зони.  У "червоній" зоні залишились лише Волинська та Запорізька області.

Читайте також: Україна на карантині до 31 березня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme