Стало відомо, про що Нуланд говорила з Козаком у Москві

Прес-секретар посольства США в Москві Джейсон Ребхольц повідомив, про що говорила заступниця держсекретаря Вікторія Нуланд з заступником керівника адміністрації російського президента Дмитром Козаком

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Стало відомо, про що Нуланд говорила з К…
Фото: Getty Images

За його словами, під час зустрічі була обговорена низка тем, серед яких було питання виконання Мінських угод.

Про це Джейсон повідомив у своєму Twitter, інформує Depo.ua.

Зазначається, що Нуланд назвала переговори з Козаком продуктивними. Сторони обговорили спільні інтереси Росії та США, а також порушили питання повного виконання Мінських угод, відновлення стабільності й суверенітету України на Донбасі.

Стало відомо, про що Нуланд говорила з Козаком у Москві

Зауважимо, після візиту до Москви, 14 жовтня, Нуланд вирушить до Бейрута у Ліван, де зустрінеться з представниками місцевого уряду й громадянського суспільства.

Наступного дня, 15 жовтня, як зазначається у повідомленні відомства, заступниця держсекретаря вирушить до британської столиці Лондона, де обговорить низку глобальних питань.

Нагадаємо, раніше заступниця очільника Держдепу США Вікторія Нуланд на українському форумі YES підтвердила бажання США долучитися до розв'язання проблеми Донбасу у "нормандському" форматі.

Довідка: Вікторія Нуланд обіймає третю за рангом посаду в Державному департаменті США. Вона неодноразово бувала в Україні за часів попередніх адміністрацій. Крім того, на нинішній посаді вона висловлювала офіційну позицію США щодо процесу врегулювання на сході України.

Читайте також: Візит Нуланд у Москву: Чи змінить він щось для України

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme