Стало відомо, скільки українців задоволені своїм життям

Соціологи розповіли, скільки українців задоволені своїм життям

Журналіст стрічки новин
Стало відомо, скільки українців задоволе…
Ілюстративне фото. Джерело: Рixabay

Як свідчать результати підсумкового річного опитування соціологічної групи "Рейтинг", проведеного з 4 по 7 грудня, у нашій державі майже 70% осіб відповіли позитивно.

Так, третина українців розповіли, що змогли реалізувати у 2021 році всі або більшість своїх планів, ще половині вдалось частково реалізувати плани й тільки 13% сказали, що їм нічого не вдалось.

Як пише Depo.ua, опитування також показало, що для кожного третього українця рік був успішним, для половини – посереднім, й лише для кожного десятого – зовсім не успішний.

Майже 40% українців заявили, що задоволені своїм життям, ще 30% – скоріше задоволені, близько 20% – не дуже задоволені й 11% – незадоволені зовсім.

"Дещо частіше про те, що вони задоволені життям, говорили молодші опитані й чоловіки. Також чим вище опитані оцінюють свій дохід, тим успішнішим на їх погляд був їх рік", – пояснили соціологи.

Зазначимо, що у серпні цього ж року опитування, проведене Українським інститутом майбутнього, показало, що 76% українців вважають себе щасливими.

Нагадаємо, раніше вчені розповіли, у якому віці людина почувається найщасливішою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme