Стівен Кінг назвав найгірший фільм жахів в історії

Популярний американський письменник Стівен Кінг назвав найгірший, на його думку, фільм жахів в історії кіноіндустрії – фільм "Кривавий бенкет" 1963 року
 

Журналіст відділу новин

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Twitter Стівена Кінга.

"Який фільм жахів я вважаю найгіршим? "Кривавий бенкет", – написав Кінг.

У центрі сюжету цієї кінострічки власник антикварної крамниці, який уявив себе жерцем древньої богині та вбиває молодих жінок, щоб зібрати частини їх тіл для проведення обряду.

Фільм "Кривавий бенкет" був знятий у Маямі лише за чотири дні та з бюджетом трохи понад 20 тисяч доларів. Він зібрав у прокаті понад чотири мільйони доларів, хоча демонструвався здебільшого в автокінотеатрах. Для його просування використовувалися дуже екстравагантні методи Наприклад, роздавались пакети з продуктами життєдіяльності людини.

Натхненний таким успіхом, режисер Гершел Гордон Люіс продовжив працювати в цьому жанрі і зняв такі стрічки, як "Покидьки землі", "Дві тисячі маніяків" і інші.

У "Кривавого бенкету" у 2002 році вийшло продовження під назвою "Кривавий бенкет-2: Все, що ти можеш з'їсти", але пройшло майже непоміченим.

Нагадаємо, 7 травня 2019 року Стівен Кінг поділився своїм варіантом фіналу "Гри престолів".

20 лютого 2020 року 19-річний український студент Валентин Лавренюк підписав договір зі Стівеном Кінгом за програмою Dollar Baby та всього за 1 долар викупив право на екранізацію його оповідання 2008 року.

Читайте також: "Воно", "1984" і не тільки: В Google назвали ТОП-10 книг, які найбільше цікавили українців цього року

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme